• Gravemaskin i aksjon.

Første spadestikk for nytt sykehus på Universitetsområdet

(03.09.2018) I dag var helseminister Bent Høie på Universitetsområdet for å ta første spadestikk for det nye sykehuset.

• Fingre som skriver på pc

Digitalt læringsteam etablert

(31.08.2018) Uniped, IT-avdelingen og NettOp har etablert et digitalt læringsteam ved UiS.

• Styret ved UiS rundt styrebordet.

Styremøte 6. september 2018

(31.08.2018) Det blir styremøte ved UiS torsdag 6. september 2018. På dagsordenen står mellom anna status for samarbeid med SUS, klinisk medisinutdanning og bygg for helsevitskap.

• Penger

Utlysning: midler for å fremme digital kompetanse

(31.08.2018) Dekanen lyser med dette ut kr 330 000 fra 2018-budsjettet til tiltak for å fremme digital utdanningskompetanse blant det vitenskapelige personalet ved fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora.

• Kitty Kiellands hus

Endringer i Internasjonalt kontor

(29.08.2018) I kjølvannet av OU-prosessen gjennomfører Internasjonalt kontor (IK) i Utdanningsavdelingen en omstilling for å kunne yte bedre fellestjenester til alle seks fakultet. Endringene trer i kraft fra 1. september. Samtidig vil ansvaret for internasjonalt opptak og rekruttering overføres til felles opptakskontor i Enhet for studentservice.

• Undervisningssituasjon

Basiskurs i universitetspedagogikk - påmeldingsfrist 01.09.2018

(28.08.2018) Ansatte som ikke kan dokumentere pedagogisk og didaktisk kompetanse knyttet til høyere utdanning er forpliktet til å gjennomføre kurs i universitetspedagogikk innen to år etter tiltredelse. Vi er derfor glade for å kunne tilby et slikt kurs i 2018/19.

• Studenter sett ovenfra.

UiS-studenter får best informasjon om utveksling

(24.08.2018) En ny analyse fra Statistisk sentralbyrå viser at studenter ved Universitetet i Stavanger har minst andel studenter som opplever at manglende informasjon fra studiestedet er en hindring for å studere utenlands.

• Marit Boyesen

Oppfordrer ansatte til å søke rektorstillingen

(23.08.2018) Rektorstillingen ved UiS ble nylig utlyst, med søknadsfrist 15. september. Den nye rektoren blir leder for universitetets samlede virksomhet.

• helse vest logo

FUNDING! Helse Vest forskingsmidlar

(20.08.2018) Helse Vest sine forskingsmidlar skal medverke til å sikre forskingsaktivitet i helseføretaka i regionen. Fristen for å søkje midlane er 15. september 2018.

• Rektor klipper snoren under Filiorum åpning

Startskuddet for nytt barnehageforskningssenter

(15.08.2018) FILIORUM, senter for barnehageforskning, ble offisielt åpnet ved en markering på Universitetet i Stavanger i dag. Rektor Marit Boyesen fikk æren av å klippe snoren.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 21 til 30 av totalt 50 artikler