En hel dag med påfyll for kropp, sinn og sjel

Lørdag 24. oktober arrangeres Sprek Norge på SIS Sportssenter og Universitetet i Stavanger. Henrik Ingebrigtsen er en av instruktørene. Ansatte ved UiS får rabatt.

Lørdag 24. oktober arrangeres Sprek Norge i Stavanger, nærmere bestemt på UiS og SIS Sportssenter. Dette er en hel dag spekket med trening, foredrag, yoga og mindfulness.

Sprek Norge tilbyr UiS-ansatte dagspass til kr 890,- (Normal pris er kr 1290,-). Du kan også ta med en venn på dette tilbudet.

Sjekk tilbudet og kjøp billett.

Yngvar Andersen og Henrik Ingebrigtsen er to av mange spennende instruktører som du kan møte. Ellers kommer professor Fahri Saatcioglu fra Universitetet i Oslo for å snakke om hvordan du ved hjelp av enkle pusteøvelser kan gi deg selv mer energi i hverdagen og få bedre søvnkvalitet.

Cecilie Ystenes kommer. Hun er fast spaltist i VG der hun skriver om mental trening. Også tidligere verdensmester i skiskyting, Raphaël Poirée, kommer til å være med på en stand.

Les mer om instruktørene og foredragsholderne
Se hele programmet

Sist oppdatert av Karen Anne Okstad (20.10.2015)