Finale i Venture Cup


Lyst til å se hvem som har laget sør- og vestlandets beste forretningsplan? I kveld er det finale i Venture Cup 2008.

Venture Cup er verdens største forretningsplankonkurranse, og arrangeres i hele Norden.

Torsdag kveld er det regional finale, for Hordaland, Rogaland og Agderfylkene. Totalt seks bidrag er nominerte, hvorav to fra Stavanger.

Konkurransen arrangeres av studentorganisasjonen Start Norge, med Universitetet i Stavanger, Ipark og Innovasjon Norge i ryggen. Prisutdelingen skjer klokken 18 på Javel nattklubb i Stavanger.

Totalt skal 100.000 kroner deles ut til de tre vinnerne, samt at to blir nominert til den nasjonale finalen. Dette er en av de største prisene som deles ut til studenter i regionen. Deltagerne blir vurdert ut ifra idé, marked, internasjonal potensiale, vekstmuligheter, presentasjon, med mer.

På programmet:
Helge Ole Bergesen – Forskningsdirektør UiS
Terje Handeland – Adm.dir. Ipark
Karl Bøe Skogen – Adm.dir. Innovasjon Norge Rogaland

Underholdning av Odd Martin Skålnes fra The Alexandria Quartet, og stand-up med Jonas Bergland fra Stand-Up Norge. Servering av tapas.

Arrangementet er gratis, påmeldingskjema ligger på www.start-uis.no. Alle kan delta.

Finalistene fra Rogaland er Eklame og AirWell; et forskningsprosjekt fra Ipark, som masterstudenter har skrevet forretningsplanen for. Bidragene har meget gode sjanser for å vinne, og vi håper at bidragene fra Rogaland går videre til nasjonal finale til høsten.

Velkommen!


Sist oppdatert av (24.04.2008)

Skriv ut artikkel print symbol