Spektakulær dans i Sandnes

Tirsdag 29. april blir det danseforestilling i Sandes kulturhus. UiS-ansatte får avslag på billettprisen.

Det er Bjergsted Danse Ensemble og gjestedanser Peter Kyle som skal danse på forestillingen "Wide Open". Danseforestillingen skjer tirsdag 29. april klokken 19.30 i Sandnes Kulturhus.

Peter Kyle (Dir. Peter Kyle Dance, New York) fremfører "Frail Demons" koreografert av Murray Louis ( Dir. Murray Louis and Alwin Nikolai Dance, New York). Bjergsted Danse Ensemble fremfører koreografier av Peter Kyle (USA), Lisa Maduro (Nederland), Siri Dybwik (Dybwikdans, Norge) og Andreas Bjørneboe (Norge).

Billettpris for ansatte ved Universitet i Stavanger er 80 kroner (ordinær pris er 190 kroner). Bestill billetter ved å kontakte Sandnes kulturhus på telefon 51 60 20 10. Oppgi at du er ansatt ved UiS.

Institutt for musikk og dans ønsker alle velkommen til en spektakulær forestilling med stor variasjon og flotte dansere.

Sist oppdatert av (23.04.2008)