Her er noen ord fra ePhortebruker Dennis


Her er jeg igjen, og like overrasket som dere. Denne gangen har jeg fått sak nr. 1000 i ePhorte. Bare for å få en ide om status i forhold til fine saksnummer, kontaktet jeg en ettermiddag de blide damene på dokumentsenteret. Disse kunne imidlertid jublende meddele meg at det faktisk var jeg som for kort tid siden hadde fått nr. 1000.

Min glede over ePhorte og alt det programmet gjør for å lette min hverdag, skyldes ikke minst dokumentsenterets ansatte. De gjør en kjempejobb, og fortjener derfor å ta del i all denne hederen. De er derfor med på bildet, og jeg deler blomstene med dem. Bodil var dessverre på ferie da begivenheten ble feiret.

Mitt velkjente engasjement når det gjelder ePhorte, ble også belønnet med noe helt spesielt. Som en entusiastisk ePhorte bruker ble jeg i påsken invitert ”backstage”, og fikk bli kjent med den nye versjonen av programmet. Dette viste seg å være noe vi alle kan se frem til med store forventninger. Borte er det ”Bailey’s-brune” skjermbildet. I stedet ble jeg møtt av en ny himmelblå bakgrunn. Det var som en ny duggfrisk vårdag som er i emning. Det svake oransje skjæret fra morgensolen finner man bak selve ePhorte logoet oppe til venstre. Alle forvirrende høyreklikk er borte. Man kan nå se forskjellige nivåer på samme bilde, og vet derfor til enhver tid hvor man befinner seg. Enkelte feil er utbedret og et par unødvendige knapper er fjernet. Tilbake sitter vi med et tiltalende utseende, og et enda mer brukervennlig og velfungerende program.

Gled dere alle!

Sist oppdatert av (18.04.2008)

Skriv ut artikkel print symbol