Viktig melding om Ny oppdatering av Public 360


Fredag 12.06.15 etter kl. 1400 vil Public 360 bli oppdatert på nytt med en fiks for å rette en feil etter forrige helgs oppdatering. Etter oppdatering av Public360 med Service Pack 7 (SP7), opplever noen brukere at de får melding om å logge seg inn i Public360 når de skal sende e-post i Outlook. Oppdatering vil skje så lenge maskinen er på eller logget av, men ikke avsluttet.

Etter oppdatering av Public360 Service Pack 7 forrige helg, opplever noen brukere at de får melding om å logge seg inn i Public360 når de skal sende eposter i Outlook. Eposten vil bli sendt enten man logger inn i Public 360 eller ignorerer innlogging. For å rette på denne feilen vil vi kjøre en ny installasjon på alle maskiner installert med Public 360.

Oppdateringen vil skje så lenge maskinen er på eller logget av, men ikke avsluttet. Etter at installasjonen er ferdig, vil du få beskjed om å restarte maskinen din. Du kan restarte maskinen din med en gang, eller innen 1,5 time, da vil maskinen restarte uansett. Hvis du avslutter maskinen når du går for dagen vil oppdateringen installeres når man er tilbake på jobb.

Hvis du opplever problemer med P360, ta kontakt med IT hjelp eller Dokumentsenteret på telefon 51 83 30 00

 

 


Sist oppdatert av Enis Laja (10.06.2015)

Skriv ut artikkel print symbol
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no