Gull til The QUiS for beste interaktive løsning

Universitetet i Stavangers interaktive spill og opplevelsesrom, The QUiS, vant gull i kategorien ”Interaktive løsninger” i Sterk Reklame 2007.

Kåringen fant sted i helga på Markedsgalla som arrangeres av Markedsføringsforeningen i Stavanger i samarbeid med Stavanger Aftenblad. Sterk Reklame (Rogaland) kårer byråene som har utmerket seg innen reklame og design, og Melvær & Lien Idé-entreprenør vant med The QUiS som ble laget på oppdrag fra Universitetet i Stavanger.

- Vi er veldig fornøyd med at The QUiS ble kåret til den beste interaktive løsningen. Universitetet i Stavanger valgte dette året å informere potensielle studiesøkere om UiS på en ny og ganske dristig måte, og da er det kjekt at det blir anerkjent, sier Hildegard Nortvedt, markeds- og kommunikasjonsrådgiver ved UiS.
- Melvær & Lien Idé-entreprenør har levert et profesjonelt og solid arbeid og vi synes det er utrolig hyggelig at de vant denne prisen. Det har vært spennende og inspirerende å samarbeide med dem, fortsetter Nortvedt.

Juryen for Sterk Reklame 2007 besto av representanter fra Try Reklamebyrå, Making Waves, Innoventure Communication Group, Recommended Norway AS og SR-Bank.

Juryens begrunnelse:
” En engasjerende og formsikker jobb, som utnytter mediets mange muligheter for å treffe målgruppen. Siden er informativ, uten å være belærende. Det er lagt opp til stor grad av interaktivitet som stimulerer til utforskning av oppdragsgiverens mange tilbud og fordeler.”

- Ambisjonen med The QUiS var å henvende seg til målgruppen i deres kommunikasjonskanaler, bl.a MSN og Facebook, og å gi informasjon om UiS på en underholdende måte. Juryens begrunnelse viser at UiS har lykkes i dette, sier Nortvedt.

The QUiS fikk også diplom i klassen ”Kampanje”.

Sjekk ut The QUiS – www.quis.no

Ansvarlig for konseptutvikling og produksjon: Melvær & Lien Idé-entreprenør, Mixmaster Solution (web-programmering), Lars Rehnberg (illustrasjon), Tom Idland (animasjon), Håvard Rosenberg/Sweet Music (lyd og musikk) og Elisabeth Tønnessen (foto).

Sist oppdatert av Hildegard Nortvedt (13.04.2008)