Vis din kreative side med et videokamera

Lyst til å lage film om det kulturelle mangfoldet? 17. april blir det avspark for den europeiske videokonkurransen Kulturelt mangfold ved UiS.

Universitetet i Stavanger (UiS) inviterer alle interesserte til avspark for den europeiske videokonkurransen Kulturelt mangfold. Det skjer i Arne Rettedals hus, rom V-101, 17.april klokken 16-17.

Er du mellom 15 og 30 år? Tilhører du en etnisk, språklig eller religiøs minoritetsgruppe? Eller har du bare noe du vil ha sagt om det kulturelle mangfoldet i ditt nærmiljø?

Det gjelder å lage det mest originale, kreative og/eller nyanserte portrettet av kulturelt mangfold i landet ditt, byen din, nabolaget, skolen eller familien din.

Bidraget kan være en kortfilm, videokunst, dokumentar, musikkvideo, nyhetsinnslag, eller kanskje noe helt annet. Deltakerne bestemmer selv form og innhold, og det vil bli delt ut flotte premier.

Mer om konkurransen finner du på det europeiske samarbeidsprosjektet Xenoclipses nettside :

Spørsmål kan rettes til Sigmund Trageton på telefon 99 73 77 37.

Sist oppdatert av (09.04.2008)