UiS-ansatt vant pris for bokdesign


Asbjørn Jensen ved Strategi- og kommunikasjonsavdelingen ble nylig hedret med diplom for beste bokserie i den nasjonale bransjeprisen Årets vakreste bok.

Til daglig jobber Jensen som markedsrådgiver ved UiS. Han har blant annet ansvar for grafisk utforming av vår studiekatalog og andre trykksaker.

På fritiden er han medeier i forlaget Pelikanen, som har høstet en rekke priser og premier. Nå har han altså vunnet diplom for beste omslag til en bokserie. «Fint konsept med pønka gjenbruk fra de innbundne bøkene» heter det i juryens begrunnelse.

Se bokserien her

Tradisjonsrik pris
Prisen deles ut av Grafill, interesseorganisasjonen for dem som arbeider eller utdanner seg innenfor visuell kommunikasjon.

Grafill arrangerer hvert år konkurransen Årets vakreste Bøker. Formålet er å hedre utøverne i den visuelle delen av bokbransjen, og inspirere forlag, forfattere, grafisk designere og illustratører til å lage kvalitetsbøker i alle sjangre. Konkurransen strekker seg helt tilbake til 1933. 


Sist oppdatert av Leiv Gunnar Lie (07.04.2015)

Skriv ut artikkel print symbol
Asbjørn Jensen
Asbjørn Jensen
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no