Rekordstor søkning til videreutdanning for lærere

I år er det rekordmange lærere som søker videreutdanning i Rogaland. Har du ikke søkt? Fortvil ikke, Universitetet i Stavanger har fortsatt noen ledige studieplasser igjen.

Rogaland er i toppsjiktet når det kommer til antall søkere på videreutdanning for lærere. I fjor søkte 689 lærere fra Rogaland om videreutdanning, mens det i år var hele 805 søkere.

Noen ledige plasser
Er du ikke en av de mange som har søkt om videreutdanning for lærere i Rogaland? UiS har enda noen ledige studieplasser. Lærere med godkjent utdanning eller godkjente lærere, ansatte i offentlig og privat grunnskole eller videregående opplæring kan søke om følgende videreutdanninger for lærere under tilbudet Kompetanse for kvalitet ved Universitetet i Stavanger.

Disse videreutdanningene har ledige plasser:

Påbyggingsstudier (krever 30 studiepoeng i faget):

Opptakskrav og søknad
Opptak skjer lokalt ved Universitetet i Stavanger.
Disse studieplassene vil være uten finansieringsordning (vikarordning eller stipendordning), og søkerne må oppfylle følgende opptakskrav: Godkjent lærerutdanning, ansatt i offentlig eller privat grunnskole og videregående opplæring. Til påbygningsemner kreves det forkunnskaper på  30 studiepoeng i faget.

Søknadsfristen er 25. mai.

Er du interessert? Send en henvendelse til førstekonsulent Grethe Kallevik.

Sist oppdatert av Maria Gilje Strand (08.04.2015)