SV-fakultetets strikke- og hekleprosjekt våren 2015

Vil du være med og bidra til SV-fakultetets nye strikke- og hekleprosjekt? Mottager denne gangen er organisasjonen Amadia, som gir strikketøyet videre til trengende barn flere steder i verden.

Trude Furunes er klar for å fylle kontoret med flere fargeglade plagg innen 5. juni. Våren 2014 ga innsatsen til ansatte ved SV, (sviger-)mødre og en forening gode resultater. Målet vårt for 2015 er å sende strikk til enda flere.

Organisasjonen Amadia har tre større prosjekt i forhold til strikking/hekling:

1. Strikking til prematuravdeling/fødeavdeling/nyfødte i Uganda.
2. Strikking til gatebarn i Ukraina; luer, votter, lester etc fra ca str 4-5 år og opp til voksen.
3. Har du restegarn som kan hekles/strikkes til lapper? Delta gjerne i prosjektet HekleRuter til Amadia!.

Amandia har behov for flere som kan strikke/hekle - og i prinsipp "alt i alle størrelser" da mennesker i alle aldre hjelpes gjennom de ulike prosjektene. På Facebook har organinsasjonen en strikkegruppe for de de som ønsker å lage noe til Amadia International: Handicrafts Made With Love!

Kanskje du trenger noe å henge fingrene i påsken? Engasjer gjerne flere rundt deg. Her finner du flere oppskrifter

Sist oppdatert av Marianne Gjerlaugsen (26.03.2015)