Torbjørn Røe Isaksens tale på Kontaktkonferansen 2015

I går møtte kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen universitets- og høgskolefolk for å snakke om visjoner for norsk høgere utdanning og forskning.

Kontaktkonferansen er kunnskapsministerens årlige samling for alle rektorer og direktører ved norske universiteter og høgskoler, og andre sentrale personer for norsk høgere utdanning og forskning.

Ministeren tok her til orde for at samfunnet må ruste seg til omstilling på flere områder og at vi derfor trenger robuste høgere utdanningsinstitusjoner og utdanning av topp kvalitet.

Les talen, Kvalitetskultur i universitetene og høyskolene - finansiering og utdanning, publisert på Regjeringen.no 20.01.2015

Sist oppdatert av Karen Anne Okstad (21.01.2015)

Torbjørn Røe Isaksen
KVALITET: - Hele hensikten med regjeringens kunnskapspolitikk er å heve kvaliteten. Vi kan ikke møte morgendagens utfordringer med gårsdagens løsninger, sa ministeren i Universitetets aula i Oslo i går.

FØLG UIS I SOSIALE MEDIER