Lyst til å spille fotball?


Har du lyst til å spille fotball? UiS Bedriftsidrettslag har fått en henvendelse fra ansatte som ønsker å starte et fotballag og vi ønsker å komme i kontakt med andre interesserte. Alle nivåer velkomne!

Kunne du tenke deg å spille fotball? I så fall er det noen kolleger her på UIS som gjerne vil ha kontakt med deg. Om du er ung eller gammel, erfaren eller nybegynner spiller ingen rolle, i bedriftsidretten er det plass til alle! Det tas sikte på å starte med treninger i januar. I utgangspunktet tas det sikte på å trene og ha det sosialt sammen, men hvis det er nok interesse (og nok spillere) kan det bli aktuelt å melde på et lag i bedriftsserien. Vi ønsker kontakt med både kvinner og menn. Interesserte vil bli innkalt til et møte for å fastsette dag og tid for trening. Planen er å starte med innendørs trening og så flytte seg ut når våren kommer.

Lagidrett er en morsom og sosial måte å trene på, og du blir kjent med kolleger fra hele UIS. Høres dette interessant ut? Ta kontakt med Morten Søyland Kristensen på e-post: morten.s.kristensen@uis.no  for å melde din interesse.


Sist oppdatert av Sara Mauland (03.12.2014)

Skriv ut artikkel print symbol
Fotball
Fotball - vi starter med innendørs trening i januar.
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no