Invitasjon til trimfrokost tirsdag den 4. november


Bedriftsidrettslaget ved UiS inviterer nok en gang til Trimfrokost. Under frokosten blir årets vinnere av sykle-til-jobben-aksjonen annonsert. Alle som deltar på frokosten er også med i trekning av premier. I tillegg får dere nyte en god frokost og får et interessant foredrag pluss at dere kan bli kjent med nye kolleger og finne ut hva som skjer i bedriftsidretten.

Trimfrokosten er et årlig arrangement i regi av UIS bedriftsidrettslag, men er åpen for alle ansatte ved UIS. Under frokosten blir årets vinnere av sykle-til-jobben-aksjonen annonsert og premiert. Alle som har deltatt i aksjonen og har syklet minst en dag i uken i snitt er med i trekningen om premie, i tillegg til at lagvinnere og individuelle vinnere skal kåres. Det loddes også ut premier blant alle deltakerne på frokosten.

Sted: VIP-loungen og styrerommet, 4. etasje, Arne Rettedals Hus

Tid: Tirsdag 4. november klokken 08:00-10:00.

Vi starter med å spise fra klokken 8. Det vil bli servert ferskt brød, diverse pålegg, te, kaffe og juice. Vi sørger for veganske og glutenfrie alternativer for dem som ønsker dette. Klokken 9 tar vi med oss kaffekoppen og trekker inn i styrerommet hvor Emma Arthur  forteller om sin nye reisebok "Veien til Sienna". I tillegg til å jobbe på Læringsstøttesenteret her ved UIS er Emma reisebokforfatter og har mange gode tips til fotturer.

På grunn av innkjøp av mat vil vi gjerne ha påmelding. Du kan melde deg på til Sara Mauland via e-post sara.mauland@uis.no. Påmeldingsfrist: fredag 31. oktober.

Velkommen!


Sist oppdatert av Sara Mauland (27.10.2014)

Skriv ut artikkel print symbol
Frokost
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no