Bjergsted Brass Week: Konsert med Bjergsted Symfoniorkester


Konsert med Bjergsted Symfoniorkester under ledelse av Christopher McMullen-Laird og Stavanger Brassband med gjestesolistene Brandt Attema, basstrombone og Hans Andreas Kjølberg, euphonium. Konserten finner sted i Lille konsertsal, Bjergsted 20. sept kl 17.00. Velkommen!

Om Bjergsted Brass Week:
Bjergsted Brass Week er en inspirasjonsuke for universitets- og høgskolestudenter, musikkpedagoger, korpsdirigenter, talentfulle ungdommer og dyktige amatører. Vi henter hit fem av verdens ledende musikkpedagoger på dype messinginstrument, og lar hele Bjergstedparken koke i en hel uke. De skal jobbe med musikklinjene på videregående skolene, de beste amatørkorpsene i distriktet, musikkstudentene og ha metodikk/inspirasjonsdag for kulturskolelærere og korpsdirigenter. Foruten at de medvirker på fire offentlige konserter under uka.

Lærere:
Rex Martin, tuba, USA
Brandt Attema, basstrombone, Nederland
Ingemar Roos, tenortrombone, Sverige
Niels-Ole Bo Johansen, tenortrombone, Danmark
Hans Andreas Kjølberg, euphonium, Norge

Billetter selges ved inngangen: Voksne kr 100,-/barn kr 50,-
Arrangementet er gratis for UiS studenter/ansatte

Arrangør for seminaret er UiS, institutt for musikk og dans ved Per Kristian Svendsen, som er trombonelærer og leder for blåseseksjonen.


Sist oppdatert av Jannicke Fjermestad (12.09.2014)

Skriv ut artikkel print symbol
Brandt Attema
Brandt Attema
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no