Deler av IGIS på flyttefot


Deler av Institutt for grunnskolelærerutdanning, idrett og spesialpedagogikk (IGIS) flytter fra Hagbard Line-huset til Hulda Garborgs hus. Se hvilke faggrupper som flytter.

På grunn av omrokkeringer og plassmangel er det mange ansatte som får nytt kontor denne sommeren. Alle ansatte ved Lesesenteret flytter til lokaler ved Oljedirektoratet, og deler av IGIS flytter inn i deres gamle lokaler i Hulda Garborgs hus.

Disse flytter
IGIS-ledelsen,administrasjonen, pedagogikkgruppen og idrettsgruppen flytter inn R-fløyen i Hulda Garborgs hus, samfunnsfag og RLE flytter inn i Q-fløyen, mens norsk og engelsk flytter inn i O- fløyen. De andre faggruppene til IGIS som holder til i K-bygget (i Hagbard Line-huset) blir værende.

Det betyr at Hulda Garborgs hus nå huser Læringsmiljøsenteret, Institutt for kultur- og språkvitenskap og store deler av IGIS.

Hagbard Line-huset vil fortsatt huse Institutt for barnehagelærerutdanning (IBU), pluss deler av IGIS (naturfaggruppen, matematikkgruppen, dramagruppen, kunst & håndverkgruppen, mat & helse og musikk) og hele fakultetsadministrasjonen.
Flytteprosessen er i gang, og fra 11.august skal alle etter planen være på plass i nye kontorer.
 

IGIS er på flyttefot:

Plakat

UiS Kart

UiS Kartutsnitt

 


Sist oppdatert av Hildegard Nortvedt (25.08.2014)

Skriv ut artikkel print symbol
Hulda Garborgs hus
Deler av IGIS flytter til Hulda Garborgs hus.
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no