EØS-midlene: Invitasjon til Tsjekkisk-Slovakisk kontaktseminar


Centre for International Cooperation in Education (DZS) i Tsjekkia arrangerer et tsjekkisk-slovakisk felles kontaktseminar for nettverksbygging mellom norske og tsjekkiske og slovakiske utdanningsinstitusjoner. Seminaret finner sted i Praha 3.-5. september.

EØS-midlene tilbyr stipend og prosjektmidler til bruk for oppbygging av samarbeid mellom høyere utdanningsinstitusjoner i Norge og blant annet Tsjekkia og Slovakia. Midlene for disse landene har nå utlysning, og de som er interessert i å knytte kontakter med tsjekkiske eller slovakiske institusjoner, vil få muligheten til det gjennom å delta i kontaktseminaret.

Hvem er seminaret for?
Vitenskapelig og administrativt ansatte ved høyere utdanningsinstitusjoner i Norge, Island, Liechtenstein (EØS-landene) og Tsjekkia og Slovakia.

Program
Program for seminaret finner du her (pdf).

Påmelding
Meld deg på seminaret ved å gjøre begge disse tingene: 

Registreringen er å betrakte som en søknad om å delta på basis av motivasjon og kompatibilitet mellom oppgitte samarbeidsønsker og tsjekkiske og slovakiske deltakere ved seminaret. Hele utlysningen/omtalen av kontaktseminaret med praktiske forhold finnes her (pdf).

Finansiering
For utvalgte deltakere til kontaktseminaret dekker DZS reise på basis av reelle kostnader (opptil ca. NOK 7500,-) og overnatting med catering på seminarhotellet.

Frist for påmelding: 8. august


Sist oppdatert av Trym Holbek (13.06.2014)

Skriv ut artikkel print symbol