Site specific

4. års dansestudentene ved Institutt for musikk og dans inviterer til sitt prosjekt "Site specific", som er et soloprosjekt ute i Stavanger sentrum. Det arrangeres guidede turer fra site til site torsdag 22 mai fra kl. 12.00-16.00. det er også mulig å gå turen på egenhånd.

4.årsstudentene på Bachelor i dans med integrert PPU ved UiS viser sitt siste prosjekt på studiet, som er et "site specific" soloprosjekt ute i Stavanger sentrum. Studentene har selv valgt stedet de ønsker å arbeide på og i løpet av fire uker har studentene skapt sin egen soloforestilling inspirert av "siten".

Tidspunkt for visning av soloene er torsdag 22.mai 2014 fra kl.12.00-kl.16.00. Det vil bli arrangert guidet tur kl.12.00 og kl.13.15 for de som ønsker å bli ledet gjennom byen fra site til site. Man kan også gå rundt og se på egenhånd. Kart med oversikt over hvor danserne befinner seg deles ut på togstasjonen i Stavanger sentrum. Man bør beregne ca.2,5 time på hele turen.

Dersom du ønsker å være med på en av de guidede turene, send en epost til: sitespecific.imd@gmail.com med navn, antall personer og ønsket klokkeslett (12.00 eller 13.15).

NB! Det er begrenset antall plasser på disse turene, så det lønner seg å være rask med å bestille plass. Husk gode sko og varme klær, evt. paraply.

Vi inviterer publikum til aftertalk på IMD i Bjergstedparken kl.17.30. Her vil det bli servert kaker og kaffe.

Hjertelig velkommen! :)

Med vennlig hilsen 4. årsstudentene.

Sist oppdatert av Hildegard Nortvedt (19.05.2014)

Site specific 2014

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no