Site specific


4. års dansestudentene ved Institutt for musikk og dans inviterer til sitt prosjekt "Site specific", som er et soloprosjekt ute i Stavanger sentrum. Det arrangeres guidede turer fra site til site torsdag 22 mai fra kl. 12.00-16.00. det er også mulig å gå turen på egenhånd.

4.årsstudentene på Bachelor i dans med integrert PPU ved UiS viser sitt siste prosjekt på studiet, som er et "site specific" soloprosjekt ute i Stavanger sentrum. Studentene har selv valgt stedet de ønsker å arbeide på og i løpet av fire uker har studentene skapt sin egen soloforestilling inspirert av "siten".

Tidspunkt for visning av soloene er torsdag 22.mai 2014 fra kl.12.00-kl.16.00. Det vil bli arrangert guidet tur kl.12.00 og kl.13.15 for de som ønsker å bli ledet gjennom byen fra site til site. Man kan også gå rundt og se på egenhånd. Kart med oversikt over hvor danserne befinner seg deles ut på togstasjonen i Stavanger sentrum. Man bør beregne ca.2,5 time på hele turen.

Dersom du ønsker å være med på en av de guidede turene, send en epost til: sitespecific.imd@gmail.com med navn, antall personer og ønsket klokkeslett (12.00 eller 13.15).

NB! Det er begrenset antall plasser på disse turene, så det lønner seg å være rask med å bestille plass. Husk gode sko og varme klær, evt. paraply.

Vi inviterer publikum til aftertalk på IMD i Bjergstedparken kl.17.30. Her vil det bli servert kaker og kaffe.

Hjertelig velkommen! :)

Med vennlig hilsen 4. årsstudentene.


Sist oppdatert av Hildegard Nortvedt (19.05.2014)

Skriv ut artikkel print symbol