Foreslå navn på det nye SV-bygget

Ønsker du å foreslå navn på det nye SV-bygget som ferdigstilles for åpning i august neste år? Frist for navneforslag er tirsdag 30. september.

UiS har tradisjon for å gi sine bygg navn. De eksisterende byggene som har fått navn er Ivar Langens hus, Kjell Arholms hus, Kjølv Egelands hus, Arne Rettedals hus, Ellen og Axel Lunds hus, Hagbard Line-huset, Hulda Garborgs hus og Kitty Kiellands hus.

Navnet på det nye SV-bygget bestemmes basert på forslag fra ansatte og studenter ved UiS, så send inn ditt/dine forslag!

Kriterier
I tråd med tradisjonen for navnsetting av bygg, skal huset ha personnavn (person eller personer). Navnet (navnene) som foreslås må oppfylle minst et av følgende to kriterier:

1. Personen (personene) må ha gjort en spesiell innsats for Universitetet i Stavanger eller dets forløpere (skolene som i dag er en del av UiS). Personen (personene) har utmerket seg innen vitenskap eller kultur.
  2. Innsendte forslag skal begrunnes, bruk skjemaet nedenfor.

Navneforslaget vil bli behandlet av rektormøtet som innstiller på navn til UiS-styret.

Skjema
Utfylt skjema med navneforslag sendes på e-post til Marit Oddvarsdotter Øvregård i Strategi- og kommunikasjonsavdelingen: marit.ovregard@uis.no

Skjema for navneforslag på SV-bygget (PDF)

Hvis det ikke er plass i skjemaet, kan du sende inn navneforslag og begunnelse i et eget dokument eller skrive det i selve e-posten. Husk ditt navn og tilhørighet til UiS.

Frist
Frist for innsendelse av navneforslag på det nye SV-bygget er tirsdag 30. september 2014.

Sist oppdatert av Marit Oddvarsdotter Øvregård (02.09.2014)