ACA Newsletter nå tilgjengelig for alle UiS-ansatte


ACA Newsletter er nyhetsbrevet til Academic Cooperation Association, en tenketank og nettverksorganisasjon for europeiske kompetansesentre som forvalter program for høyere utdanning. Alle UiS-ansatte har nå adgang til å lese nyhetsbrevet i sin helhet, som tilbyr globale nyheter, analyser og rapporter fra internasjonalisering av høyere utdanning.

Academic Cooperation Association (ACA) ble grunnlagt i 1993, og er involvert i en rekke nettverksaktiviteter og prosjekter med vekt på mobilitetsprogrammer, profilering av utdanningstilbud, utredning og analyse konsultasjoner og policyutforming. ACA tilbyr også kompetanseheving gjennom seminarer, workshops og en årlig konferanse.

ACA Newsletter er et månedlige nyhetsbrev som gir grundig innsikt i globale prosesser innen internasjonalisering av høyere utdanning. UiS-ansatte får gjennom Universitetsbibliotekets abonnement adgang til dette ved å registrere en egen individuell profil på nettstedet deres:

http://www.aca-secretariat.be/index.php?id=55

E-postadressen din vil fungere som login navn / brukernavn, så husk å bruke din UiS-adresse, ellers vil det ikke virke. Ansatte som har registrert seg kan også få rabatterte priser på ACA Events.


Sist oppdatert av Trym Holbek (09.05.2014)

Skriv ut artikkel print symbol