Bjergsted Jazzensemble med gjest Hayden Powell presenterer BenReddik og Morten Askildsens Entourage

Konserten finner sted under MaiJazz, søndag 11. mai kl. 20.00 på Spor 5. Velkommen!

I 2004 startet et samarbeid mellom UiS og Maijazz/ Stavanger Jazzforum. Musikkstudentene trengte en scene å vise seg fram på, og Maijazz/ Stavanger Jazzforum trengte en pedagogisk partner og en organisasjon som kunne være med å utvikle det lokale musikklivet. Dette samarbeidet har vært til gjensidig glede og berikelse for byens musikk- og kulturliv.

10 års samarbeid feires med konsert under Maijazz søndag 11. mai kl 20.00.

Samtidig lanseres en rykende fersk CD- utgivelse der studentene har hovedrollen i alle ledd. Komposisjonene er alle originale fra Bjergsted Jazzensembles medlemmer, bygget på BenReddik og Morten Askildsens Entourages musikk.

Søndag 11. mai kl. 20.00 på Spor 5 (Jernbaneveien 3-5)
Entrè kr 150 (kr 100 medl. SJF)

Velkommen!

Sist oppdatert av Jannicke Fjermestad (08.05.2014)