Del den nye UiS-filmen


UiS feirer ti år med å by på kunnskapsreiser av mange slag. Kampanjen «Kunnskapsreisen» lanseres i dag med en egen nettside og en film om en taxireise helt utenom det vanlige.

Her kan du se filmen «Kunnskapsreisen i taxi», hvor en imponerende taxisjåfør utfordrer passasjerene til å gjøre sin drosjetur til en kunnskapsreise. 

Del gjerne filmen med venner og kjente i sosiale medier. 

Gjennom kampanjen utfordres mennesker på ulike steder til å bli med på en kunnskapsreise. På en egen nettside presenteres historier med studenter som har kommet langt med kunnskap.

Lenger med kunnskap
– Vi har 10 års jubileum i år, og i den forbindelse ønsker vi å gjøre noe litt utenom det vanlige. Vi vil vise at med kunnskap kommer du lenger, og at Norges framtid begynner her ved UiS, sier rektor Marit Boyesen.

Gjennom flere tiltak framover skal ulike kunnskapsreiser visualiseres og presenteres.

Foredrag på tog
Onsdag 19. mars skal 14 eksperter holde foredrag for passasjerer på toget fra Oslo til Stavanger. Togreisen vil bli filmet, så det vil bli mulig for alle å se også denne reisen på nettet i etterkant.

I dagene og ukene framover vil det komme flere kunnskapsreiser.

Besøk vår kampanjenettside med våre ulike kunnskapsreiser og les historier hva noen av våre dyktige studenter har skapt.


Sist oppdatert av Silje Stangeland (25.03.2014)

Skriv ut artikkel print symbol