Sprengningsarbeide starter

I uke 10 starter graving på tomten til det nye SV-bygget. Litt senere i uka starter anleggsarbeiderne med sprengningsarbeide i byggegropen. Studenter og ansatte bes om å holde seg borte fra vinduer og dører under sprengingene.

Sprengningene vil bli varslet med sirene 2 minutter før detonasjon med støtvis signal.
Vennligst gå bort fra vinduer og dører som vender mot området i disse periodene (Ellen og Axel Lunds hus og Studentenes hus).

Sprengningsarbeidet  vil starte i uke 10. Ved sprengning plasseres vaktposter på strategiske steder i området. Følg deres anvisninger.

Sist oppdatert av Hildegard Nortvedt (28.02.2014)

Illustrasjon til kunngjøring; sprengningsarbeide starter på UiS campus

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no