Lyst til å spille volleyball?


Har du lyst til å spille volleyball? UiS Bedriftsidrettslag har fått en henvendelse fra ansatte som ønsker å starte et volleyballag og vi ønsker å komme i kontakt med andre interesserte. Alle nivåer velkomne!

Kunne du tenke deg å spille volleyball? I så fall er det noen kolleger her på UIS som gjerne vil ha kontakt med deg. Om du er ung eller gammel, erfaren eller nybegynner spiller ingen rolle, i bedriftsidretten er det plass til alle! Det er mulighet for å delta i bedriftsserien med både mix-lag og rene herre- og damelag, så begge kjønn er også velkomne til å ta kontakt.

Lagidrett er en morsom og sosial måte å trene på, og du blir kjent med kolleger fra hele UIS. Volleyballaget vil ha mulighet for å delta på kamper og turneringer i regi av Rogaland bedriftsidrettskrets. Høres dette interessant ut? Ta kontakt med Lise Karin Meling på e-post: lise.meling@uis.no for å melde din interesse.


Sist oppdatert av Sara Mauland (18.02.2014)

Skriv ut artikkel print symbol
Studenter i vannspeil - volleyball
Dette var det nærmeste vi kom volleyball i vårt bildearkiv! Vi lover innendørs trening og ekte baller!
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no