Hodekunst


Torsdag 17. januar kl. 13.00 blir det åpning av kunstneren Arne Nøsts installasjon ”Hoder-Kloder” i 1. etasje i Arne Rettedals hus på UiS.

Installasjonen "Hoder-Kloder" består av video med syngende barneansikt som er projisert på hoder og objekter i tre. Studenter, ansatte og andre som besøker universitetet kan nyte kunsten fram til 8. februar.

Arne Nøst er mest kjent som maler, tegner og grafiker, men han er også scenograf. I 2009 trer han inn i stillingen som teatersjef ved Rogaland Teater. Under åpningen av installasjonen på torsdag vil han også fremføre musikk, etterfulgt av omvisning i utstillingen ved Nøst og gallerist Stein Jåtten.

"Hoder-Kloder" har tidligere vært utstilt på Tou Scene, Kunstgalleriet og Statoil. Den lånes ut av Stein Jåtten ved Galleri BLISS og de to lokale næringslivslederne Ivar Gundersen og Bjarne Aadnesen.

Sist oppdatert av (16.01.2008)

Skriv ut artikkel print symbol
En av Arne Nøsts installasjoner
Arne Nøsts installasjon "Hoder-Kloder" har skapt engasjement på sine tidligere utstillingssteder. Nå kan du oppleve oppleve de syngende barneansiktene i Arne Rettedals hus fra 17. januar..

FØLG UIS I SOSIALE MEDIER