Kunnskapsministeren besøker UiS

Torsdag ettermiddag får UiS besøk av kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen. Han får møte både forskere, studenter og samarbeidspartnere fra næringslivet.

Først blir det et møte med ledelsen ved UiS, hvor flere ledende fagmiljøer blir presentert. Deretter får statsråden en omvisning på to av laboratoriene ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet.

Regjeringen ønsker at flere universiteter, høyskoler og forskningsmiljøer samarbeider tettere med næringslivet. Samarbeidet med oljeindustrien har gjort Universitetet i Stavanger til et ledende forskningsmiljø for økt oljeutvinning.

Kunnskapsministeren vil møte studenter, universitetsansatte og representanter fra oljeindustrien som vil fortelle hvordan de samarbeider for å skape verdiskapning og innovasjon.

Se pressemelding fra KD om statsrådsbesøket

Se detaljer om besøket i vår aktivitetskalender

Sist oppdatert av Leiv Gunnar Lie (22.01.2014)