Julie Frøystein fra Unge Musikere til den norske finalen i Virtuos


Institutt for musikk og dans gratulerer Julie Frøystein, medlem av Unge Musikere, med plass i den norske finalen i den europeiske musikkonkurransen Virtuos.

Talentprogrammet "Unge Musikere ved Institutt for musikk og dans" tilhører det nasjonale talentutviklingsprogrammet Unge Musikere.  Det er et tilbud til spesielt talentfulle ungdommer i alderen 13-19 år som skal gi de aller fremste musikkelevene ekstra muligheter og utfordringer. Gisela Herb, førsteamanuenisis ved Institutt for musikk og dans, er ansvarlig for Unge musikere ved instituttet.

Semifinalene foregikk torsdag 9. januar i NRK Store Studio på Marienlyst i Oslo.  Av de 8 semifinalistene gikk 5 videre til finalen med Kringkastingsorkesteret. I finalen, som blir overført i NRK 1 direkte den 9. februar 2014, skal Julie Frøystein spille 2. og 3. sats av V. Williams’  tubakonsert. Vinneren av Virtuos blir sendt til den store europeiske finalen i Köln, Tyskland,  31. mai.


Sist oppdatert av Leiv Gunnar Lie (17.01.2014)

Skriv ut artikkel print symbol
IMD gratulerer Julie Frøystein med finale plass i Virtuos!
Julie Frøystein
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no