Robert Aitken til UiS og Lille konsertsal


Den kanadiske fløytelegenden Robert Aitken besøker Stavanger i perioden 13. - 16. januar for å gi Mesterklasser ved Universitetet i Stavanger. I den sammenheng spiller han tirsdag 14. januar konsert i Lille konsertsal.

Aitken er en av de ledende fløytistene og pedagogene i verden og har i en årrekke vært professor ved Staatliche Hochschule für Musik i Freiburg, Tyskland. Han har vært solist i over 50 urfremføringer av nyskrevet musikk og er også selv aktiv som både komponist og dirigent, bl.a. med sitt eget samtidsensemble i Toronto.

På programmet i Stavanger står bl.a. verk av Aitken, Doppler, Cimarosa og Olbersleben for ulike fløytebesetninger. I tillegg medvirker fløytist Vidar Austvik og pianist Hans Petter Tangen samt et fløytekor (piccolo, fløyte i C, alt-, bass- og kontrabassfløyte) bestående av studenter og lærere fra Universitetet i Stavanger og Universitetet i Agder.

Konserten finner sted i Lille konsertsal i Bjergsted.
Tirsdag 14. januar kl 19.30
Gratis adgang!

Velkommen!


Sist oppdatert av Jannicke Fjermestad (07.01.2014)

Skriv ut artikkel print symbol
Robert Aitken gjester Stavanger i januar
Robert Aitken gjester Stavanger i januar
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no