Heder og ære til UiS-syklister


Det har i høst vært arrangert en intern sykle-til-jobben-aksjon på UiS. På BiLs tradisjonelle trimfokost 20. november var det tid for å hedre de ivrigste syklistene.

Hovedgevinsten var i år et sykkel-gavekort på kr 5000 og ble trukket blant alle som hadde syklet mer enn 16 dager til og fra jobb. Vinner av gavekortet ble Randi Eltvik Larsen fra Universitetsbiblioteket.

Nytt av året er også at det var mulig å stille med lag. Tre lag meldte seg: Labbbetussene, sammensatt av laboratorium-ansatte og andre fra TN. SV-pedalen fra, ja nettopp SV, og Katalogrytterne fra biblioteket.

Vinnere var i klassene:

Individuelt lengst distanse: Arne Jakobsen HF
Individuelt flest ganger: Xiang Ming TN

Lag lengst distanse i snitt per deltaker: SV-pedalen
Lag flest ganger i snitt per deltaker: Katalogrytterne

Det ble også delt ut en pris for mest kreative lag, som gikk til Labbetussene.

Årets sykkelaksjon har rullet fra mai til september.

- Vi laglederne i SV-pedalen er overbevist om at sykling til jobb bidrar til bedre trivsel og helse. Det positive med lagene er den enkelte kollegas innsats teller, sier Kirsten Sikveland, som sykler 5,5 km fra Vaulen, så lenge sykkelstiene ikke er for mørke og isete.

- Nå trenger vi flere syklister som kan bidra til at vi også neste år vinner prisen for lengst distanse, sier Aud Ellingsen, som har lagt bak seg en distanse på 8,2 km når hun ankommer UiS fra Stokka om morgenen.

Sist oppdatert av (20.12.2007)

Skriv ut artikkel print symbol