Juleoperapub på Bøker og Børst


Dette er årets siste Operapub. Det er snart desember, og da passer det jo godt å avslutte sesongen med et juletema. På Bøker og Børst torsdag 28.11 kl 20.30. Fri adgang som alltid, men Operagjengen tar gjerne i mot en donasjon!

Opera og pub - kan det forenes? Det tror studentene ved Institutt for musikk i Stavanger. Sammen med profesjonelle sangere i regionen og Bøker og Børst har de gått sammen om å starte konseptet Operapub slik at opera kan bli hva det er ment til å være, nemlig allemannseie!

Hver siste torsdag i måneden fra rundt kl 20 kan du ta med deg en venn eller to, kjøpe deg noe å drikke og bli dratt inn i den klassiske sangens enestående verden. Det loves mye entusiasme og kvalitet, lite høytidelighet og en ny vri hver gang. Målet er å skape en atmosfære der folk kan kjenne på kroppen hva opera faktisk er og samtidig ha en sosial kveld ute på byen. Kom gjerne tidlig for å sikre sitteplass og ta imot det som enn måtte komme.

Sangerne i kveld er Elin Aase, Elisabeth Gimmestad, Heloise Baldelli, Francesca Lione, Kersti Ala-Murr, Katrine Imerslund, Nils Erik Steinsbø. På piano Friederike Wildschütz. Gitardebut av Kåre Hitland.

Velkommen!
 


Sist oppdatert av Hildegard Nortvedt (28.11.2013)

Skriv ut artikkel print symbol
Juleoperapub med studenter fra Institutt for musikk og dans
Juleoperapub
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no