Juleoperapub på Bøker og Børst

Dette er årets siste Operapub. Det er snart desember, og da passer det jo godt å avslutte sesongen med et juletema. På Bøker og Børst torsdag 28.11 kl 20.30. Fri adgang som alltid, men Operagjengen tar gjerne i mot en donasjon!

Opera og pub - kan det forenes? Det tror studentene ved Institutt for musikk i Stavanger. Sammen med profesjonelle sangere i regionen og Bøker og Børst har de gått sammen om å starte konseptet Operapub slik at opera kan bli hva det er ment til å være, nemlig allemannseie!

Hver siste torsdag i måneden fra rundt kl 20 kan du ta med deg en venn eller to, kjøpe deg noe å drikke og bli dratt inn i den klassiske sangens enestående verden. Det loves mye entusiasme og kvalitet, lite høytidelighet og en ny vri hver gang. Målet er å skape en atmosfære der folk kan kjenne på kroppen hva opera faktisk er og samtidig ha en sosial kveld ute på byen. Kom gjerne tidlig for å sikre sitteplass og ta imot det som enn måtte komme.

Sangerne i kveld er Elin Aase, Elisabeth Gimmestad, Heloise Baldelli, Francesca Lione, Kersti Ala-Murr, Katrine Imerslund, Nils Erik Steinsbø. På piano Friederike Wildschütz. Gitardebut av Kåre Hitland.

Velkommen!

Sist oppdatert av Hildegard Nortvedt (28.11.2013)

Juleoperapub med studenter fra Institutt for musikk og dans
Juleoperapub