Forskningsseminar om ulv, sjakal og husdyr

Fredag 13. desember arrangeres det første forskningsseminaret innen prosjektet "Animals in changing environments: Cultural mediation and semiotic analysis" på UiS. Første halvdel av dagen er seminaret åpent for alle interesserte.

10.00-10.15 Velkomst

10.15-11.00 Kristin Armstrong Oma (Arkeologisk museum): “Beyond dualist explanations: the deep history of domestic animals in human societies”

11.00-11.45 Timo Maran (Universitetet i Tartu): “Initial cultural exposure to a new mammalian species, golden jackal (Canis aureus). Preliminary results”

11.45-12.00 Pause

12.00-12.45 Morten Tønnessen (Universitetet i Stavanger): “The symbolic construction of the Big Bad Wolf in contemporary Scandinavia”

12.45-13.30 Lunsj (gratis for påmeldte deltakere - NB: begrenset antall)

Sted: KA-053 (Kjell Arholms hus rom 053)

Påmelding: Send en e-post til Morten Tønnessen. Mer informasjon - inkludert sammendrag for de tre foredragene - er å finne på nettsiden til forskningsprosjektet.

Sist oppdatert av Hildegard Nortvedt (27.11.2013)

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no