Om å bety en forskjell


Noen av våre internasjonale studenter har ikke muligheten til å reise hjem til jul. StOr og Studentpresten tar også i år initiativet til å organisere ’Christmas Family Visit’.

I juleferien er det folketomt på Campus, og mange nordmenn pleier familie og gode tradisjoner. De fleste internasjonale studenter reiser hjem på ferie.  Dette gjør at de internasjonale studentene som blir igjen ekstra ensomme. Vi har lyst til å gi våre internasjonale studenter som blir i Norge litt norsk juletradisjon, og gi dem mulighet til å feire jul selv om de ikke er hjemme med familien.

I juleferien søker vi ansatte som har lyst til å invitere to eller flere internasjonale studenter hjem på besøk/middag en dag eller kveld mellom 24. og 30. desember.

Har du lyst til å bety en forskjell for noen internasjonale studenter denne julen?

Da send en e-post til Stefan - prest: stefan.emmerhoff@uis.no, med følgende opplysninger: navn, adresse, telefonnummer og hvilken dag du/dere vil invitere.

Fint om dere kan gi en tilbakemelding innen 30. november, så skal vi knytte kontakt mellom vertskap og studenter.  Før vi tar juleferie vil vi så knytte kontakten mellom student og vertskap.

Lykke til med juleforberedelsene!

Mvh
StOr og Studentprest Stefan Emmerhoff


Sist oppdatert av Håkon Hapnes Strand (22.11.2013)

Skriv ut artikkel print symbol
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no