Invitasjon til trimfrokost den 29. oktober


Bedriftsidrettslaget ved UiS inviterer til den årlige Trimfrokosten. Under frokosten blir årets vinnere av sykle-til-jobben-aksjonen annonsert og det blir delt ut fine premier. Alle som deltar på frokosten er også med i trekning av premier. I tillegg får dere nyte en god frokost og får et interessant foredrag pluss at dere kan bli kjent med nye kolleger og finne ut hva som skjer i bedriftsidretten.

Trimfrokosten er et årlig arrangement i regi av UIS bedriftsidrettslag. Under frokosten blir årets vinnere av sykle-til-jobben-aksjonen annonsert og det blir delt ut fine  premier. Alle som har deltatt i aksjonen og har syklet minst en dag i uken i snitt er med i trekningen om premier, i tillegg til at lagvinnere og individuelle vinnere skal kåres. Alle  som deltar på frokosten er også med i trekning av premier.

Sted: VIP-loungen og styrerommet, 4. etasje, Arne Rettedals Hus

Tid: Tirsdag 29. oktober klokken 08:00-10:00.

Vi starter med å spise fra klokken 8. Det vil bli servert ferskt brød, diverse pålegg, te kaffe og juice. Klokken 9 tar vi med oss kaffekoppen og trekker inn i styrerommet hvor Jann Rune Ursin forteller om sine opplevelser – «Norge på langs på ski».

På grunn av innkjøp av mat vil vi gjerne ha påmelding. Du kan melde deg på til Sara Mauland via e-post sara.mauland@uis.no. Påmeldingsfrist: torsdag 24. oktober, eller så fort som mulig etter denne datoen.

Velkommen!


Sist oppdatert av Sara Mauland (24.10.2013)

Skriv ut artikkel print symbol
Frokost
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no