Nasjonalt studieadministrativt seminar 2013

Årets nasjonale studieadministrative seminar arrangeres med Universitetet i Stavanger som vertskap. Seminaret vil finne sted torsdag 3. oktober til fredag 4. oktober. Hovedtema for årets seminar er «Møte med generasjon Z – genZ i høyrere utdanning».

GenZ,  født på nittitallet (eller senere), beskrives som «highly connected» og har forholdt seg til nye former for kommunikasjon, digitale medier og ny teknologi før de kunne lese – de er "digitalt innfødte".

Hvem er dagens og morgensdagens studenter? Hvilke forventninger har de, og hvordan er utdanningsinstitusjonene rustet til å ta imot dem? Hvilke utfordringer står vi overfor?

Vi har alle et mål om at studentene skal lykkes. UiS ønsker med dette seminaret å belyse høyere utdannings møte med «den nye studenten». Hvilke utfordringer står vi som utdanningsinstitusjoner overfor i møte med generasjon Z?

Les hele programmet på arrangementsiden.

Sist oppdatert av Ragnhild Scheen (02.10.2013)

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no