Forskningsrådet lyser ut betydelige midler på energi- og petroleumsfeltet


Forskningsrådet lyser nå ut betydelige midler gjennom flere store programmer innen energi og petroleums-sektoren. Fristen for å søke «Forskerprosjekter», «Kompetanseprosjekt for næringslivet» og «Institusjonsforankret strategisk prosjekt» er 4. september, mens fristen for å søke «Innovasjonsprosjekt for næringslivet» er 16 oktober.

Til fristen 4. september kan man søke «Forskerprosjekter» og «Kompetanseprosjekt for næringslivet» i programmene PETROMAKS2, GASSMAKS, CLIMIT og PETROSAM2. I tillegg lyses det ut midler til «Institusjonsforankret strategiske prosjekt» gjennom PETROMAKS2 og «Kompetanseprosjekt for næringslivet» i NANO2021. Fullstendig utlysning og e-søknadsskjema finnes nå på Forskningsrådets hjemmeside

 

Innen 16. oktober kan man også søke midler for «Innovasjonsprosjekt for næringslivet» gjennom programmene ENERGIX, CLIMIT, NANO2021 og PETROMAKS2. Den fullstendig utlysningsteksten for disse midlene publiseres 4. september.

 

Ta gjerne kontakt med oss i Forsknings- og innovasjonsavdelingen for spørsmål om utlysninger eller søknaden (vibeke.bull@uis.no/ 51833071).

 

 


Sist oppdatert av Vibeke Hervik Bull (31.07.2013)

Skriv ut artikkel print symbol
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no