Avduking av Begeistringsmonumentet


Kunnskapsminister Kristin Halvorsen og UiS-student Torjus Fongaard avduket Begeistringsmonumentet 8. mai foran Studentenes hus. Til tross for regnet var det mange fremmøtte.

Torjus Fongaard fra Økonomistudentenes forening (ØSF), vinneren av tidenes første Begeistringspris, foretok selve avdukingen sammen med kunnskapsminister Kristin Halvorsen.

Stavanger studentsangforening åpnet seremonien og prorektor på UiS, Tor Hemmingsen, sa noen ord om bakgrunnen for prisen.

Begeistring smitter
Studentprest Stefan Emmerhoff løftet frem viktigheten av å fokusere på alt det positive som skjer i studentmiljøet på UiS og hvordan ideen om prisen hadde oppstått i sin tid. Tanken er å gi honnør til personer, organisasjoner eller foreninger som gjør en ekstra innsats for studentene på UiS.

– Både begeistring og sutring smitter, men her på UiS vil vi ha begeistring, sa han.

Alle har ansvar
Kristin Halvorsen håpte at Begeistringsprisen ville inspirere mange studenter til å engasjere seg og la vekt på at alle studentene har et ansvar for et godt studentmiljø.

Prisen som blir gitt hvert år, er en ring av stål på sokkel, som den synlige Begeistringsprisen, og en pengepremie på kroner 20.000,-

Begeistringsprisen har til nå blitt delt ut i fire år for å gi en belønning til de som jobber for et godt studentmiljø på UiS.

 


Sist oppdatert av Karen Anne Okstad (08.05.2013)

Skriv ut artikkel print symbol
Avduking av Begeistringsmonumentet 8. mai.
TIL BEGEISTRING: Begeistringsmonumentet ble avduket 8. mai 2013 foran Studentenes hus på Ullandhaug. En ring av stål på sokkel skal inspirere UiS-studentene til å engasjere seg.
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no