Kunstfaglig forum


Det arrangeres denne våren to kunstfaglige fora i Bjergsted. Det andre i rekken finner sted fredag 19. april kl. 10.00 - 11.30 i Lille konsertsal, Bjergsted.

Musiker og musikkarbeider – hvilke muligheter finnes i bransjen ?
Av Enrique Crespo (D)

Foredraget tar for seg hvilke muligheter musikeren og musikkarbeideren har til å lykkes overfor de krav og forventninger som den moderne virkelighet møter ham eller henne med. Enrique Crespo forteller fra sin mangfoldige karriere som trombonist, ensembleleder, komponist og arrangør.

Enrique Crespo kommer opprinnelig fra Montevideo i Uruguay, men har siden 1967 vært bosatt i Tyskland. Han er hvor som helst i verden regnet for å være en levende legende i brassmiljøet og kan se tilbake på en lang og usedvanlig mangesidig karriere som orkestermusiker, jazz- og storbandmusiker, komponist, arrangør og noteforlegger. Samme år som han tok eksamen i Berlin (1969) ble han ansatt som solotrombonist i Bamberger Symphoniker, og fortsatte i samme posisjon i Stuttgart Radiosymfoniorkester fra 1980.  Crespo er kanskje likevel primært assosiert med ensemblet German Brass, som han grunnla i 1985, og som er Tysklands mest suksessrike brassensemble gjennom tidene med bl.a. over 20 innspillinger på merittlisten.

Fredag 19. april kl. 10.00 – 11.30 i Lille konsertsal, Bjergsted.
Gratis adgang!
 

Skrevet av Olaf Eggestad - faglig leder klassisk ved IMD


Sist oppdatert av Jannicke Fjermestad (11.04.2013)

Skriv ut artikkel print symbol
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no