84 prosent svarte på medarbeiderundersøkelsen


Det gjør medarbeiderundersøkelsen 2013 til den av de tre medarbeiderundersøkelsene ved UiS som har hatt høyest svarprosent.

- Vi er veldig godt fornøyd med en svarprosent på 84 prosent. Den høye svarprosenten kan også være et tegn på at flere nå føler et eierskap til undersøkelsen, sier organisasjonspsykolog Marte Bøe.
 

Godt grunnlag
- Høy svarprosent betyr at vi har skapt et godt grunnlag for fortsatt å utvikle arbeidsmiljøet vårt her ved universitetet. Nå er vi spente på resultatene, som vil være tilgjengelige for medarbeiderne fra midten av april, sier Bøe som minner om at medarbeiderundersøkelsen ikke er en karakterbok, men snarere en temperaturmåler som viser utfordringer vi bør ta tak i.

Videreutvikle arbeidsmiljøet
Bøe retter en takk til alle som deltok i undersøkelsen og til lederne som har engasjert seg i undersøkelsen og som har tatt den på alvor.

- Det blir spennende å se hvordan medarbeiderne og ledelsen sammen bruker resultatene til å videreutvikle arbeidsmiljøet, sier organisasjonspsykologen som også viser til at ettersom det er tredje gang man gjennomfører en medarbeiderundersøkelse ved UiS vil man ha mulighet til å se hvordan arbeidsmiljøet har utviklet seg siden første undersøkelse i 2009.

 


Sist oppdatert av Elin Nyberg (14.03.2013)

Skriv ut artikkel print symbol
Marte Bøe takker alle som har svart på medarbeiderundersøkelsen og bidratt til den høye svarprosenten. (Foto: Asbjørn Jensen, UiS)
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no