Informasjonsmøte om nye nettsider fredag 25. januar


Fredag 15. februar lanseres UiS' eksterne nettsted - www.uis.no - i ny drakt. Nettredaktør Hildegard Nortvedt vil informere om den kommende nettløsningen og bakgrunnen for prosjektet fredag 25. januar kl. 09:30 i V-101 i Arne Rettedals hus. Alle interesserte er velkomne.

Prosjektet ble igangsatt våren 2012 og nærmer seg nå slutten. Strategi- og kommunikasjonsavdelingen (SKA), IT-avdelingen og andre enheter ved UiS jobber nå for fullt for å komme i mål til lansering.

Fredag 25. januar er alle CorePublish-brukere (publiseringsverktøyet til UiS) invitert til en informasjonsdag om nye nettsider. Dagen starter med en presentasjon av bakgrunnen for prosjektet, løsningen UiS har gått for og en sniktitt på de kommende sidene, før den blir gjort tilgjengelig på verdensveven ved lansering.
Denne delen av programmet er også åpen for UiS-ansatte som ikke er CorePublish-brukere.

Lansering av nye nettsider var først planlagt medio november 2012, men en nødvendig beslutning om å gå for en enda mer framtidsrettet nettløsning medførte at november ble for tidlig til å fullføre prosjektet på en forsvarlig måte.

Les tidligere sak om prosjektet

Informasjonsmøte:
Tid: Fredag 25. januar kl. 09.30-10:15
Sted: V-101 i Arne Rettedals hus

 


 

 

 


Sist oppdatert av Hildegard Nortvedt (24.01.2013)

Skriv ut artikkel print symbol