Bjergsted kulturpark med egen nettside

Institutt for musikk og dans ved UiS og de andre kulturinstitusjonene i Bjergsted lanserer en felles arrangementskalender på nett.

www.bjergsted.no gir oversikt over musikk og scenekunst på 14 scener. I tillegg til kalenderen finner du informasjon om de ulike aktørene i kulturparken på nettsiden. Siden finnes også i en engelsk versjon.

Utbyggingen av Bjergsted kulturpark er nå ferdigstilt. I tillegg til nytt Stavanger konserthus inneholder kulturparken blant annet Institutt for musikk og dans ved UiS, ny Stavanger kulturskole, ny videregående skole for musikk, dans og drama; Stavanger katedralskole Bjergsted og nytt Stavanger konserthus.

Kraftsenter
Aktørene har som mål at Bjergsted kulturpark skal bli et nasjonalt kraftsenter for musikk og kunst.

Det unike ved Bjergsted kulturpark er den tette sameksistensen mellom utøvelse og utdanning.

Barn og unge
Sammen med profesjonelle musikere og amatører kommer også en rekke barn og unge til parken for å lære og delta. Undervisningsmiljøet i Bjergsted er bredt og av høy kvalitet, livslang læring er et bærende fundament.

Institusjonene
Disse holder til i Bjergsted kulturpark: UiS – Institutt for musikk og dans, Stavanger katedralskole Bjergsted, Stavanger Kulturskole, Stavanger konserthus Stavanger Symfoniorkester, 1B1, Kammermusikkfestivalen i Stavanger ICMF – International Chamber Music Festival, Stavanger Jazzforum/Maijazz, Den Store Norske Humorfestivalen, Norwegian Youth Chamber Music Festival, Bjergsted gitarfestival, Stavanger Blues Club, Rogaland musikkråd, Norsk Lydinstitutt, Norges Musikkorps Forbund Rogaland, De Unges Orkesterforbund Rogaland, Foreningen Musikk fra livets begynnelse, bandORG.

Les om studietilbudene ved Institutt for musikk og dans.

Sist oppdatert av Ida Gudjonsson (31.01.2013)