Peder Sather-senteret lyser ut midler til samarbeid med UC Berkeley


Det nyetablerte Peder Sather Center ved UC Berkeley lyser nå ut Seed Grants og Full Grants for å styrke samarbeidet mellom UC Berkeley og de norske konsortiumsmedlemmene i senteret. Søknadsfrist 15. mars. 2013

Utlysningen ligger nå ute på Peder Sather-senterets hjemmesider.

Søker må være ansatt ved UiS, og må på forhånd ha etablert kontakt med søker ved UC Berkeley. Prosjektet man søker støtte til må ha en PI fra både UiS og UC Berkeley.

Søknadsfristen er satt til 15. mars. 2013

Ta gjerne kontakt med kontaktperson for Berkeley-samarbeidet ved UiS Vibeke Bull i Forsknings- og innovasjonsavdelingen dersom du planlegger en søknad.

Vurdering av søknadene:
Hver søknad vurderes av to advisory board-medlemmer fra henholdsvis Berkeley og norsk side med kompetanse på søknadens fagområde (bredt definert). Disse gir et kort sammendrag og en vurdering av kvalitet. De kan eventuelt innhente vurderinger fra personer med særlig kompetanse på fagområdet om de mener det er nødvendig. Evalueringene sendes til Executive Committee som vil foreta den endelige rangering (i begynnelsen av juni).

Senteret vil foreta en første screening av innkomne søknader med henblikk på om kravene til en støtteverdig søknad er ivaretatt.
 

Les mer om Peder Sather Center for Advanced Studies her


Sist oppdatert av Vibeke Hervik Bull (06.06.2014)

Skriv ut artikkel print symbol
UC Berkeley Campus med Peder Sather Tower i bakgrunnen. Foto: Karoline Høibo
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no