Vinnerne av årets "Sykle til jobben"-aksjon er kåret


I år var det Leselaget som gikk av med den gjeve seieren i lagkonkurransen. Leselaget hadde både flest aktive dager og kilometer i snitt per medlem, og leverte den beste begrunnelsen. Det ble også kåret individuelle vinnere og trukket premier blant alle deltagerne på den årlige Trimfrokosten.

Premieringen av vinnerne i årets "Sykle til jobben"-aksjon fant sted på den årlige Trimfrokosten, som i år ble avholdt 20. november. Det var totalt 31 som møtte fram på årets frokost. Etter at frokostmaten var fortært, kunne deltakerne ta med seg kaffekoppen inn på styrerommet hvor Jostein Kolnes tok oss med på sykkeltur langs Nordsjøruta.

Lagkonkurransen

Leselaget, bestående av Ellen Rafos, Kjersti Lundetræ, Margunn Mossige og Jostein Tollaksen gikk av med seieren i årets lagkonkurranse. Juryen falt for deres begrunnelse:

En knøttliten gjeng - glad i lesing

Brukte våren til pusting og pesing

De syklet og slet

de svettet og led

Nå forventer de litt premiering :-)

Leselaget hadde i tillegg flest aktive dager i snitt av alle lagene, noe som også blir lagt vekt på i sammendraget. Alle lagenes begrunnelser ble lest opp. Mens noen leverte forskningsbaserte begrunnelser, komponerte andre dikt, mens atter andre forsøkte seg på bestikkelser av juryen med løfter om sjokoladekake.

Individuelle vinnere

Flest kilometer: Gunnar Torkildsen, TN

Flest aktive dager: Hong Lin, TN

Vinner av gavesjekken:  Arild Morten Olsen, IT

Gavesjekken blir trukket blant alle som har vært aktive minst en dag pr uke i løpet av aksjonen. Det var totalt 73 som leverte inn sine lister i årets aksjon, og fem lag som deltok i lagkonkurransen. Styret i UiS BiL takker for innsatsen, og håper enda flere blir med neste år. Vi minner om at alle kan delta så lenge de kommer seg på jobb for egen maskin, uansett om det er til fots, på sykkel, rullebrett, sparkesykkel eller annen ikke-motorisert framkomstmåte.

 

 


Sist oppdatert av Sara Mauland (20.11.2012)

Skriv ut artikkel print symbol
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no