Besøk vårt forskningsbibliotek


Museet midt på dagen inviterer til besøk i Arkeologisk museum sitt forskningsbibliotek torsdag 15. november. Praktverk som Ryghs storverk om norske oldsaker med flotte illustrasjoner vil blant annet bli trukket fram, og man får anledning til å se hvor innholdsrikt museets bibliotek faktisk er.

Bibliotekar Svanlaug Takle vil orientere om biblioteket og tilbudet, samtidig som gamle praktbøker blir trukket spesielt
fram, for eksempel Ryghs storverk om norske oldsaker med flotte illustrasjoner, bøkene til Olaus Magnus med beskrivelse og tegninger av de nordiske folkenes levevis, bøker med hekseformularer osv.

Til frøutstillingen som vises på museet nå, ble det kjøpt inn en rekke store, fine og rikt illustrerte bøker som også vil være aktuelle å vise fram.
− Jeg tror mange vil bli overrasket over hvor stort og innholdsrikt museets bibliotek er, sier Ellen Bøe, som er ansvarlig for programinnholdet i dette publikumstilbudet.

Arkeologisk museum ønsker å være en arena for livslang læring. Vi fortsetter vårt nye tilbud «Museet midt på dagen». Dette er tilbudet for deg for deg som liker en god opplevelse midt på dagen. Omvisningen i biblioteket starter torsdag 15. november kl 12.

Vi tilbyr sitteplass for de som trenger det.

Etter programmet har vi tid til en kopp kaffe og en god prat i vår hyggelige kafe.

Her kan du velge av et stort utvalg av kaker og påsmurt. Kafeen har åpent fra kl. 11.00.
Vi ønsker deg velkommen til et annerledes museumsbesøk!


 


Sist oppdatert av Ragnhild Nordahl Næss (13.11.2012)

Skriv ut artikkel print symbol
Museet midt på dagen tar turen innom Arkeologisk museum sitt forskningsbibliotek 15. november.
Museet midt på dagen tar turen innom Arkeologisk museum sitt forskningsbibliotek 15. november.
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no