Høstkveld på campus?


Tirsdag 13. november er det ekstra lang åpningstid på campus. Bokhandelen, kantinen Optimisten og kafeen Topplokket har åpent helt frem til kl. 18.00 og fra kl. 18.30 kan du møte tre av høstens heteste krimforfattere hos Tappetårnet i Studentenes hus.

Denne tirsdagen kan være en god anlening til å sitte på jobb litt utover kvelden. Bokhandelen, kantinen Optimisten og kafeen Topplokket har åpent helt frem til kl. 18.30

Italiensk meny og dødelig aften
Middag får du på kafe Optimisten som varter opp med italiensk meny helt til kl.18.30. Kafé Topplokket serverer kaffe frem til kl. 18.30 når SiS bok inviterer til «Dødelig aften» på studentenes pub «Tappetårnet». Kom og hør Eystein Hanssen, Chris Tvedt og Trude Teige lese og fortelle fra sine ferske krimbøker.

Studier i utlandet
Denne tirsdagskvelden kan studentene møte Internasjonalt kontor som svarer på spørsmål om studier i utlandet. Standen blir i Arne Rettedals hus.

Samarbeid mellom SiS og UiS
Vi hos SiS håper at du benytter anledningen til å være med å skape liv på campus denne høstkvelden, og vi lover deg at du ikke vil angre!

Med vennlig hilsen
SiS, Studentsamskipnaden i Stavanger


Sist oppdatert av Peter André Schwarz (07.11.2012)

Skriv ut artikkel print symbol