Internasjonal konferanse om fremmedspråk i skolen

UiS og Fremmedspråksenteret arrangerer 28.november konferansen "English and other foreign languages in school: present trends and future possibilities".

Professor Simon Borg fra University of Leeds og Dr. Annie Hughes fra University of York er hovedtalere på konferansen. Professor Simon Borg vil snakke om "Teacher autonomy and teacher cognition" mens Dr. Annie Hughes vil holde foredrag om "Action Research for Language Teachers of Young Learners for Teacher Development".

Flere forskere vil i tillegg presentere forskningen sin, blant annet stipendiat Hans-Erik Bugge fra UiS som skal holde foredrag med tittel "Utvikling av metakognitive strategier blant fremmedspråkelever i den videregående skolen".

Konferansen finner sted i Arne Rettedals hus onsdag 28. november 2012 fra klokken 09.00–16.00.

Konferanseavgiften er 450 kroner. Studenter betaler 300 kroner. Lunsj og bevertning i pausene er inkludert.

Påmeldingsfristen er onsdag 7. november.

Les mer om konferansen her.

Sist oppdatert av Elin Nyberg (05.11.2012)