Grønn By inviterer til bybanefrokost

Grønn By og 2020Park inviterer studenter og ansatte ved UiS til Grønn frokost hos 2020Park på Forus torsdag 18. oktober kl. 08:00 til 10:30.

Tema for møtet:
Eiendoms- og områdeutviklerne i vår region planlegger investeringer på 30 til 50 milliarder kroner langs den foreslåtte traseen for bybanen. Rask og effektiv forflytning av beboere og arbeidstakere er viktige premisser for investorene.

Målgrupper: Medlemmer av Grønn by, politikere og byråkrater i Jærregionen og Rogaland fylkeskommune, eiendomsutviklere, entreprenører, arkitekter, rådgivende ingeniører, næringslivsledere, finansinstitusjoner og eiendomsmeglere. Fagpersonale og studenter ved Universitetet i Stavanger og Handelshøyskolen BI.

Program:
Velkommen ved adm.dir. Roar Øglænd, 2020Park, styremedlem i Grønn By: Hva er viktig for investorenes vurdering av stedsvalg? Investering i infrastruktur gir verdiskaping og er avgjørende for by- og områdeutvikling.

Helle Juul, Arkitekter MAA, Ph.D, CEO JuulFrost arkitekter i København, rådgiver for Forus Næringspark: Bybane og byutvikling er to sider av samme sak!

Filip Rygg, byråd for byutvikling, klima og miljø: Bybaneprosjektet i Bergen – en suksess!

Lars Christian Stendahl, regional –, plan- og utviklingsdirektør for Jernbaneverket, tidligere leder av bybanekontoret i Bergen: Prosess, utredninger og magisk byutvikling!

Jan Soppeland, adm.dir. Greater Stavanger, møteleder.

Spørsmål og kommentarer fra salen.

Dato: Torsdag 18. oktober kl. 08:00 – 10:30. Frokost serveres fra kl. 0800 til 0820. Innledningene starter kl. 08:20.

Sted: 2020Park (kart)
Reis kollektiv med tog eller buss! Tog: Kun 11 minutter fra Stavanger, og 4 minutter fra Sandnes
Dersom du bruker bilen, er det parkering på tomten.

Påmelding: Innen tirsdag 15. oktober gronnby@online.no
Det lønner seg å være tidlig ute med påmelding.
Våre Grønne frokoster er alltid gratis! Send gjerne invitasjonen videre til dine kontakter.

Sist oppdatert av Leiv Gunnar Lie (05.10.2012)