Avslutning for allmennlærerstudenter

Tirsdag 15. mai feiret Institutt for grunnskolelærerutdanning, idrett og spesialpedagogikk (IGIS) sitt nest siste kull med allmennlærerstudenter.

Studentene, som har travle dager før de siste eksamener, er nå i ferd med å legge fire års allmennlærerutdanning bak seg, og skal fra høsten av ta med seg hva de har lært ut i rogalandsskolene eller studere videre til mastergrad.

Hensikten med markeringen var å takke studentene for studieinnsatsen ved UiS og å ønske dem lykke til i yrkeslivet. I tillegg til studenter, deltok også faglærere ved IGIS, dekan ved Humanistisk fakultet, Tor Hauken, instituttleder, Elin Thuen og prosjektleder for Rogalandsgnisten, Inger Sofie Hurlen.

Under markeringen ble det servert mat og drikke og det ble holdt taler ved Elin Thuen, Tor Hauken og student Linda Haukelid. Haukelid benyttet anledningen til å utrope medstudent Heidi Mong til kullets superstudent.

Martin Tjelta og Fredrik Normann Skår stod for stemningsfull musikk, og Inger Sofie Hurlen avsluttet med gode råd til studentene som til høsten begynner karrieren som lærer. De fleste hadde allerede fått jobb og gledet seg til å begynne.

Institutt for grunnskolelærerutdanning, idrett og spesialpedagogikk ønsker alle sammen lykke til.

Sist oppdatert av Elin Nyberg (29.05.2012)