Turisme som næringsutvikler

Hvor viktig er egentlig reiselivsnæringen for oss, og hvilke muligheter har vi? 18. april arrangeres en ny jubileumsforelesning i anledning Norsk hotellhøgskoles 100 års jubileum i 2012.

Utnytter vi reiselivet til det fulle, eller er det på tide å tenke nytt? Velkommen til spennende foredrag og diskusjon om reiselivets betydning og potensiale for regionen vår. Arrangementet holdes i Rosenkildenhuset.

Blant foredragsholderne er Christine Sagen Helgø, ordfører i Stavanger kommune, som vil snakke om hva reiseliv betyr for regionen. Daniel Skjeldam, kommersiell direktør i Norwegian, vil snakke om turisme og næringsliv en verdiskapende symbiose.

Også Heidi Jeanette Nygård, kommersiell leder i Region Stavanger, vil delta. Hun har siden 2008 jobbet for å få styrket Region Stavangers omdømme lokalt i media, og ikke minst fått Stavangerregionen topptrent og aktuell for events, kongresser og konferanser.

Professor Reidar J. Mykletun ved Norsk Hotellhøgskole, UiS deltar i anledning Norsk Hotellhøgskoles 100 - års jubileum i år. Han har forsket og undervist i reiseliv og turisme i 20 år og stiller nå spørsmålet: Vil vi egentlig ha turister i Stavanger?

I tillegg deltar Ståle Brandshaug, reiselivsdirektør i Region Stavanger, som tidligere har vært reiselivsdirektør i Destinasjon Stavanger, daglig leder i Nordsjøvegen og reiselivssjef i Sandnes.

Arrangementet holdes i Rosenkildenhuset. Først blir det registrering og frokost fra klokken 08.00. Foredragene og diskusjonen starter klokken 09.00 og varer fram til klokken 12.00.

Møtet arrageres i samarbeid med Region Stavanger. For medlemmer er prisen 350 kroner, for ikke-medlemmer er prisen 600 kroner.

Påmeldingsfrist er 17.april 2012 Kl. 12:00

Med deg på her!

Sist oppdatert av Silje Stangeland (16.04.2012)

Vågen i Stavanger
REISELIVETS MULIGHETER I STAVANGER: Onsdag 18. april blir det ny jubileumsforelesning i anledning Norsk hotellhøgskoles 100 års jubileum i 2012. Arrangementet holdes i Rosenkildenhuset. Tema for dagen er hvilke muligheter som finnes innenfor reiseliv i regionen.

FØLG UIS I SOSIALE MEDIER