Nytt styre ved CIAM


Centre for Industrial Asset Management (CIAM) avholdt sitt årlige rådsmøte ved UiS 21. mars. Resultater og planer ble presentert og diskutert, og et nytt styre ble valgt.

Det var godt oppmøte blant CIAMs industripartnere under det årlige rådsmøtet. Et seminar ble avholdt i forkant av møtet med tre foredragsholdere:

“Beyond Budgeting - en styringsmodell som tar virkeligheten på alvor - ’Ambition to Action’ - Statoils implementering, Bjarte Bogsnes, Vice President, Prestasjonsstrying og utvikling, Statoil.

"Samarbeid om spisskompetanse som driver for økt verdiskaping og verdensledende posisjoner", Torkil Bjørnson, Project manager, NCE Systems engineering.

“Rogaleder 2012: Hva er viktig for medarbeidere i Rogaland?”, Camilla Batalden, Specialist on Organizational Psychology, Bjornson AS.  

 

Under selve møtet ble det diskutert planer for det kommende året og veien videre. CIAM har ambisiøse planer om å utvikle seg til et nasjonalt senter for kunnskapsutveksling.

- Reponsen fra partnerne var oppløftende. Vi har fått stor støtte til å fortsette CIAMs utviklingsplaner mot en sterk, nasjonal profil. Det var en svært positiv anerkjennelse av alt det harde arbeidet vi har lagt ned i senteret, sier senterleder J. P. Liyanage.

Det nye styret ser slik ut:

 

Lars Engvik

RCC

Jan Ketil Moberg

Ptil

Ella Kaliszuk

BP

Egil Brastad Hansen

Kværneland

Thom Fosselie

DNV

Rune Jåsund

ConocoPhillips

Kjell Rune Nordmark

AkerSolutions

Eivind Jåsund

AGR / Oceaneering

Nils Martin Rugsveen

Statoil


Sist oppdatert av Håkon Hapnes Strand (10.04.2012)

Skriv ut artikkel print symbol